Végetért Gregg Braden 6 részes videókurzusa. 

Rendkívül tömény, informatív és egyben inspiráló anyagot készítettek a younity-vel együttműködésben, amellyel Gregg rávilágított arra, hogy eddig mi itt a nyugati világban mára már bizonyítottan téves tudományos állításokat tanultunk — illetve hogy ezeket tanítják még ma is. 

A videók alapját az alábbi 6 kérdés adja, amelyek megválaszolásával megkaphatjuk a választ a nagy kérdésre: ki vagyok én? ✨

1. Mi az élet eredete, honnan származik az élet?
2. Mi az emberi élet eredete?
3. Mi a kapcsolatunk a testünkkel?
4. Mi a kapcsolatunk a világgal a testünkön túl? Kapcsolódást vagy elkülönülést tapasztalunk?
5. Mi a kapcsolatunk a múlttal? Lineáris kapcsolatunk van a múlttal?
6. Mi a kapcsolatunk a természettel?

…És Gregg gyönyörűen levezeti, hogy míg mi eddig az elkülönülés, versengés és konfliktus valóságában éltünk, valójában a természet alapvető szabálya az együttműködés és kölcsönös segítségnyújtás. ?

Hát ez egy merőben újfajta viszonyulást tesz lehetővé, igaz?! 

___

Ha szeretnél beszélgetni ezekről, illetve méyre menni a saját folyamataidban, hogy felderíthesd és szabadon alakíthasd a benned lévő tudatos és tudattalan hitrendszereidet, hogy megteremthesd végre az életet, amire igazán vágysz — várom a megkeresésed. Itt tudsz időpontot foglalni egy ingyenes Fókusz konzultációra, hogy kölcsönösen eldönthessük, tudunk-e és szeretnénk-e együttműködni. 

❤
Kunigunda

A fotót a Pinteresten bányásztam, az alkotót eddig még nem sikerült megtalálnom
#off: a zenben a nagy kérdés így hangzik: mi ez? Sokat segít a személytelenség abban, hogy a téves azonosulásainkat levetkőzhessük, és tisztán érzékelhessük azt, ami van.