„Ha a Földet élőlénynek tekintjük, mint a görögök (Gaia), akkor az ember jelenleg a Föld idegrendszerét építi ki az elektromos kommunikációs hálózattal. Ha az ember feladata a Teremtés befejezése, akkor a torokcsakra szempontjából megfelelő kommunikációs rendszert kell kifejleszteni e, aminek segítségével az emberiség közelebb kerül egymáshoz, és összekapcsolódik.” ???

~ Klausbernd Vollmar, A csakrák

Érdemes megfigyelned, hogy te mit, hogyan, és legfőképp miért kommunikálsz – akár a szavak szintjén, akár nonverbálisan. És hogy ez milyen hatással van a környezetedre.

A kommunikációd egyrészt leképeződése a belső világodnak, az aktuális tudati és érzelmi állapotodnak és a hitrendszereidnek, másrészt egy nagyon hatékony eszköze annak, hogy meg tudd valósítani azt az életet, amire vágysz.

Adj hangot magadnak! ✨

Ha úgy érzed, nincs mit mondanod, illetve nem tudsz semmit, amit érdemes lenne másokkal megosztanod, vagy úgy érzed, hogy téged igazából senki sem ért vagy kvázi láthatatlan vagy, akkor pedig dobj rám egy üzit, és beszélgessünk arról, h mi minden akadályozhat a magabiztos megnyilvánulásban. ? Vagy csak üljünk egymással szemben, komoran vagy derűsen vagy sírva, ahogy épp jólesik. ? Nincsenek elvárások. És sokszor éppen a csendben születnek meg a legőszintébb kapcsolódások, és a legfontosabb belátások.

❤️ 
Kunigunda/ Kunido Vibe