Mi sem bizonyítja jobban Kuni rátermettségét a vállalt küldetésével kapcsolatban – hogy akinek csak lehetősége van, a legjobb tudásával segít – mint az, hogy épp ezt a visszajelzést írom Róla és a Vele való közös munkáról.

Tudni kell, hogy évek óta legtöbbször az gátolta az előrehaladásom a saját vállalkozásomban, hogy főleg csak azokat a feladatokat pörgettem, amiket mindenképpen muszáj volt. Persze azon felül, ami maga a hivatásom, mert abban mindig természetes és jóleső volt, hogy a maximumot beletegyem. Bár, halkan hozzá kell tenni, hogy ezen a területen is előfordult, hogy megküzdöttem a határidőkkel.

Néhány hónappal ezelőtt még biztosan kimaradt volna, hogy visszajelzést írjak – függetlenül attól a ténytől, hogy közben rendkívül elégedett vagyok.
De – többek között – ezt is neki köszönhetem, hogy a felismerésen és belátáson túl valóban tettek követik a jó ötleteket

Jövőteremtés & (anti-) personal branding

És, lássuk be, ha bárki épp abban a helyzetben van, hogy még hezitál, hogy belekezdjen-e egy ekkora horderejű önismereti és tanulási folyamatba, de már csak egy lépés választja el ettől, ha csak egy embernek is segítségére lehet ez a néhány gondolat a döntésben, hogy mégis belevág, akkor megírni ezt hasznos és jó.

Nagyon szerettem a közös munkát, mert mindig olyan élmény volt, mintha a céljaim elérése Kuni számára is legalább annyira fontos lenne, mint nekem. Együtt dolgozik az emberrel. Nagyon nyitott, és őszintén érdeklődő. Szeret tanulni. Könnyed téma az is, ha épp ő tanult valami újat, egyáltalán nem ragaszkodik a tanító szerephez. Emiatt is gondolom, hogy igazi segítő. Könnyen ráérez, hogy merre érdemes keresni az elakadásokat, és ezek feloldására is egyből akad megoldási javaslata. Igaz, csak a saját tapasztalatomról tudok beszámolni, de meg merem kockáztatni, hogy szinte bárkivel együtt tud dolgozni, mert jó ember- és életismerő, ösztönösen tudja, kivel mi működik jobban és hogy hol a közös nevező.

Szóval, hálás vagyok, hogy lehetőségem volt megismerni Kunit, és közösen dolgozni. Feldolgozni, felismerni, belátni, elengedni, felértékelni, áthangolni, beleállni, és mindezt állandó jó hangulatban. Közösség-élményben. Köszönöm és ajánlom minden jóságát.”

Kádár Peti