„Nagyon hálás vagyok Kuninak ezért a 10 hetes közös munkáért, együtt gondolkodásért. Október elején kezdtük a jövőteremtő programot és mondhatom, hogy teljesen felforgatta a mindennapjaimat.

Mindaz, amit az egyes konzultációs alkalmakon átéltem és megdolgozam magamban, magamon, növelte az önbecsülésem, a hitem magamban, és a vállalkozásom sikerében, illetve az abban való bizonyosságot, hogy tulajdonképpen soha ne adjam fel.
Ez most így elég keményen hangozhat, de így van. 

Jövőteremtés & (anti-) personal branding

Amikor elkezdtük a munkát, nagyon hamar éreztem áldásos hatását.

Alapvető hitrendszereim íródtak át, és dőltek romba a beszélgetések, és thétázások hatására. Új útra léptem, megértettem mit miért csináltam korábban, miért ragadtam bele egy-egy korábbi szituációba, miért nem tudtam számomra értelmetlen helyzetekből kilépni, és milyen félelmeim tartottak fogva. Ezeket felváltotta a hit, és a meggyőződés, hogy lehet bátran is félni :), lehet nekimenni direkt a nehéz helyzeteknek és megnézni mi történik akkor velem, bennem.

Nyitottabbá, bátrabbá váltam, ezek által pedig hitelesebbé és reziliensebbé a mindennapi életemben és a hivatásomban is. Ezzel akadályok sorát döntöttem le magam előtt, és bár a félelmeim nem szűntek meg teljesen, de más szemszögből nézek rájuk. Tényleg mintha egy golyóálló mellényt kaptam volna Kunitól, akinek fantasztikusan jó beleérző és együttérző képessége van. Nagyon szerettem és vártam minden héten a vele való munkát, mert tökéletesen rám tudott hangolódni. Mellesleg nagyon vidám hangulatban teltek ezek az alkalmak, kivéve, amikor nem. ? Amikor pl. nehéz volt nagyon a téma, amit feszegettünk, akkor volt, hogy együtt sírtunk, és ő fogta a kezem és velem volt a szar kellős közepén is.

Sokat ültem érzelmi hullámvasúton, de megtanultam, hogy ezekből van kiút, nem kell dagonyázni a szarban, lehet, de nem érdemes. Kuni mindig a megfelelő kérdéssel, teljesen rám hangolódva segített megtalálnom a legjobb megoldásokat a magam számára. Hétről hétre éreztem a fejlődést belül és kívül is. Elindult valami jóféle, finom változás a lelkemben, és a környezetemben, a vállalkozásomban is. Úgy érzem ettől az áramlásszerű változástól életre keltem, ami óriási erőt ad és nézőpontváltásokat hozott magával.

Ezáltal teljesen másképp látom magamat és a felmerülő nehézségeimet és az ezekhez való hozzáállásomat is. A théta-healing gyakorlatok, meditációk minden egyes alkalommal olyan mélyre vittek, a bensőm olyan féltett, eldugott részeit nyitották meg, melynek létezéséről nem is tudtam.

Ezek indítottak el egy igazi, mély belső utat és megismerést magam felé. Amit most érzek az a könnyedség, a nyitottság, a mély tisztelet, elfogadás és a hála érzései. Mindent nagyon-nagyon köszönök, és persze keep in touch! ?”

Cseke Bernadett
gyógymasszőr & mentálhigiénés szakember
www.csekebernadett.hu 

Cseke Bernadett