„Szeretnél változtatni?

Tudod, hogy az eddigi életed már nem az, amitől jól érzed magad, de nem tudod, merre indulj tovább, hogy meghozd-e a nagy döntést?

Nos én is így éreztem magam már egy ideje.

Tudtam, ki vagyok, már az is körvonalazódott, hogy mennyi mindent szeretnék csinálni, változtatni, de valahogy mégis azt éreztem, hogy a külvilág nem ugyanazt látja, mint amit én láttatni szeretnék.

Jövőteremtés & (anti-) personal branding

Nagy lépés előtt álltam: 30 év alkalmazotti, és mellékállásban vállalkozói lét után főállásban akartam azzal foglalkozni, ami a szívem vágya, ami az én utam, és nem mellesleg ebből megélni, egy profitáló üzletet teremteni.

Kunit valójában azért kerestem meg, mert szerettem volna egy logót, egy profi weboldalt, de már az előzetes beszélgetés során, a tűpontos, lélekig hatoló kérdéseiből világossá vált, hogy ennél sokkal többről fog szólni a mi együttműködésünk.

Hússzor másfél óra során segített feloldani azokat az elakadásokat, amelyeket a tudatos szinten sokkal tovább tartott volna – ha egyáltalán felismerem -, lelkem magjáig elkalauzolt, hogy azután felépítsem, kiteljesítsem azt a vállalkozói lényemet, aki megtalálva az eddig elvezető és további utamon célt adó „miért?”-emet immár magabiztosan áll a saját lábán.

Izgalmas önismereti útra indulsz Kunival, de csak annyit kapsz eredményt, amennyire hajlandó vagy lemenni olykor nagyon mélyre, ha szembe nézel démonjaiddal, és bátran felreppensz a magasságokba.

Ehhez kiváló társ Kuni, hálásan köszönöm közös utunk minden percét!”

Tuska Márta
kamasz-kalauz (Facebook csoport)
coach, tréner, mediátor, pedagógus, nyelvtanár 

Tuska Márta
Tudatos megoldások Tuska Mártával