Miután tegnap és ma egy ThetaHealing alaptanfolyamon vettem részt segítőként, a hindu Maha Shivaratri, azaz Shiva éjszakájának örömére most este még eljöttem korizni is.

Neeeem, igazából nem kimondottan Shiva miatt, de ha már ez az együttállás így alakult, gondolatban megünnepeltem, és eljártam egy kis teremtő-megtartó-romboló-újrateremtő jégtáncot is, méghozzá hasraesés nélkül. Ez amúgy elég extra volt most, két okból kifolyólag is:

1. nem igazán komfortos nekem, hogy ha hazaérek este 6-ra, akkor hidegben és sötétben még visszainduljak valahová 9-re…. viszont mostmár pont nincs olyan hideg, úh arra jutottam, h bevállalom ezt a kalandot 😀

2. ha jól emlékszem, először és utoljára általános iskolás koromban korcsolyáztam. (: Deeee mivel nem estem el abban a szent pillanatban, amikor a jégre léptem a gumiszőnyegről, és mert a változás szele is fújt egész nap… ezt jó jelnek tekintettem. A zene mondjuk abszolút nem az én műfajom volt, úh saját lejátszási listával dolgoztam.

Hát mit mondjak… Ma sem kell altatni 😀 

Bízom benne, hogy a „sötétség és tudatlanság” helyét átveszi a fény és a tudatosság. (Kivéve akkor, amikor pl. nyáron a tűző Nap ellen jól fog jönni némi árnyék is. )

 

<3
Kunigunda
Jövőteremtő & personal branding konzulens,

karmakológus és pszichomágus 😀

 

Ui.: Mindennapünnepnap, bármikorlehetünnepelnivalamit
jíhá
árnyék