ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Kik vogymuk?

Isá por és homou. Többek között.

Én, mint alapító tulajdonos és szerző: Kőrösi Zs. Kunigunda,
ez pedig a kunido.hu weboldal,
melyet én készítettem egy prémium sablon felhasználásával és átdolgozásával.
Az email címem: hello@kunido.hu

A weboldal használatával a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, tudnivalókat.

Tartalom

A kunido.hu honlapon és a hozzá kapcsolódó social média platformokon található teljes saját tartalom, vagy annak részlete, legyen az bármely szöveg, szövegrészlet, szövegelem, grafika, grafikai elem, módszertan stb. a vonatkozó törvény értelmében szerzői és szellemi jogvédelem alá esik.

A megjelenő tartalmak szerzői vagyoni jogainak jogosultja – hacsak azt másként a tartalomban nem jelölöm – a  kunido.hu tulajdonosaként én, Kőrösi Zs. Kunigunda (a továbbiakban: Jogtulajdonos) vagyok. 

Jogtulajdonosként nem járulok hozzá a tartalmak üzleti célú, részben vagy egészben történő felhasználásához, hasznosításához, átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához, semmilyen formában. Ha ezt mégis megteszed, kötbért kell fizetned. 

A kötbér díja nettó 20.000 Ft / nap / másolt oldal. 

A kötbér a jogellenes használat átalánydíja, a jogsértés bizonyításán kívül tényleges kárt bizonyítani nem vagyok köteles. A jogellenes felhasználásról természetesen ügyvédi képernyőfelvétel készül, amely vita esetén felhasználásra kerülhet a közjegyzői ténytanúsítással együtt. 

Ha bármely tartalmamat más számára ellenszolgáltatás fejében teszed hozzáférhetővé, az ebből származó vagyoni előnyt köteles vagy számomra átengedni. 

Ha nem üzleti céllal szeretnéd megosztani a tartalmamat, a forrást (Kunido Branding, www.kunido.hu) akkor is köteles vagy megjelölni. 

A honlap használatából, a honlapon található ötletek, javaslatok alkalmazásából eredő károkért Jogtulajdonosként felelősséget nem vállalok, ezeket mindenki csak a saját felelősségére alkalmazhatja.