ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Kik vogymuk?

Isá por és homou. Többek között.

Én, mint alapító tulajdonos és szerző: Csurgai Zs. Kunigunda,
ez pedig a kunido.hu weboldal,
melyet jövőteremtő és personal branding konzulensként én készítettem egy prémium sablon felhasználásával és átdolgozásával.
Az email címem: hello@kunido.hu

A weboldal használatával a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, tudnivalókat.

Tartalom

A kunido.hu honlapon és a hozzá kapcsolódó social média platformokon található teljes saját tartalom, vagy annak részlete, legyen az bármely szöveg, szövegrészlet, szövegelem, grafika, grafikai elem, módszertan stb. a vonatkozó törvény értelmében szerzői és szellemi jogvédelem alá esik.

A megjelenő tartalmak szerzői vagyoni jogainak jogosultja – hacsak azt másként a tartalomban nem jelölöm – a  kunido.hu tulajdonosaként én, Csurgai Zs. Kunigunda (a továbbiakban: Jogtulajdonos) vagyok. 

Jogtulajdonosként nem járulok hozzá a tartalmak üzleti célú, részben vagy egészben történő felhasználásához, hasznosításához, átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, nyilvános előadásához, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához, semmilyen formában. Ha ezt mégis megteszed, kötbért kell fizetned. 

A kötbér díja nettó 20.000 Ft / nap / másolt oldal. 

A kötbér a jogellenes használat átalánydíja, a jogsértés bizonyításán kívül tényleges kárt bizonyítani nem vagyok köteles. A jogellenes felhasználásról természetesen ügyvédi képernyőfelvétel készül, amely vita esetén felhasználásra kerülhet a közjegyzői ténytanúsítással együtt. 

Ha bármely tartalmamat más számára ellenszolgáltatás fejében teszed hozzáférhetővé, az ebből származó vagyoni előnyt köteles vagy számomra átengedni. 

Ha nem üzleti céllal szeretnéd megosztani a tartalmamat, a forrást (Kunido Vibe, www.kunido.hu) akkor is köteles vagy megjelölni. 

A honlap használatából, a honlapon található ötletek, javaslatok alkalmazásából eredő károkért Jogtulajdonosként felelősséget nem vállalok, ezeket mindenki csak a saját felelősségére alkalmazhatja.


Felelősség

Munkám célja a hozzám fordulók vállalkozásának, életvezetésének és életérzésének mindenkori optimalizálása. Az együttműködésünk eredményességéért, az adott célra való alkalmasságáért és az ezek hiányából eredő közvetlen vagy közvetett károkért vagy egyéb jogkövetkezményekért felelősséget nem vállalok.

A konzultációk nem helyettesítik a hagyományos orvosi, egészségügyi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást és terápiát sem. Ügyfeleim és klienseim a konzultáció folyamán nyert belátásokat, a kapott javaslatokat és információkat saját belátásuk szerint és saját felelősségükre használják fel. <3

 

Lemondás, átütemezés

A konzultáció tervezett időpontjához képest 24 órán belül történő lemondás esetén a konzultáció teljes díja kifizetendő, függetlenül a lemondás okától. A 48 órán belül történő lemondás esetén a konzultáció díjának 50%-a fizetendő. Ennél korábban fizetési kötelezettség nélkül kérheted a konzultáció törlését vagy átütemezését, és természetesen minden esetben egyeztethetünk az elmaradt alkalom helyett egy következő időpontot.