AZ EGYÉNI VÁLLALKOZÁS A TE UTAD?

TUDOD, MI A LEGNAGYOBB VERSENYELŐNYÖD?

Nem a részletesen kidolgozott branding stratégia, nem a következetesen használt egyedi arculat, nem a hatékony és csilivili weboldal, nem a kommunikációs finomságok.

Te magad vagy az, hiszen belőled csak egy van!

Persze a többi is fontos, de csak eszköz ahhoz, hogy megvalósítsd, amire mindig is vágytál, amiben jó vagy, ami igazán neked való, amivel mások számára is értéket teremthetsz. Benned van a lényeg.

A te sikered pedig az én sikerem.
   

Dolgozzunk együtt!

JÖVŐTEREMTŐ PROGRAM

Együtt többre megyünk, mint egyedül. Legtöbbször egy friss szemre és támogató hozzáállásra van szükség ahhoz, hogy tovább léphessünk. Gyakran tapasztalom, hogy a fókusz megtalálásával, az egészséges önbizalom ill. a belső erő kialakulásával szinte varázsütésre oldódnak meg a korábbi problémák, amelyeket a tudattalan, önszabotáló téves hitrendszerek és lehúzó érzelmek okoznak. Ha egy konstruktív és inspiráló beszélgetésre vágysz, ahol végre tényleg rád figyelnek, keress bizalommal. Ha mélyebbre mennél, gyökeres és hatékony átalakulásra vágysz és drasztikus szintugrásra, akkor pedig foglalj időpontot egy ingyenes konzultációra, hogy beszélgethessünk egy kicsit a lehetőségekről.  

PERSONAL BRANDING

Mi ez? A legtöbben marketingnek hiszik, valójában a PR-hez áll közelebb. Elsősorban rólad szól, és csak közvetetten arról, hogy másokban milyen érzéseket keltesz.

Ha erős alapokon nyugvó, hiteles brandet építesz, nyugodtan alhatsz – nem kell majd félned a konkurenciától, és tudni fogod, hogy mit tegyél, ha hibázol.

Ezen kívül rengeteg időt és feszültséget spórolhatsz meg magadnak, mert pontosan tudni fogod, hogy mit és miért csinálsz, mi legyen a következő lépésed, és hogy hogyan add át az üzeneteidet a célcsoportodnak a leghatékonyabban. 

LOGÓ & ARCULAT

   
A logó ill. a teljes arculat a munkád esszenciájának vizuális leképezése. Kiemel és megkülönböztet,
tükrözi a munkád minőségét, és megjegyezhetővé teszi a vállalkozásod.

Nem kell túlmisztifikálni, de érdemes átgondoltan megtervezni.

Ha elég egyszerű és valóban egyedi, hosszú évekig, akár évtizedekig is tökéletes képviselője lesz a tevékenységednek.

Neked nem lesz más dolgod, mint hogy következetesen használd. 

WEBOLDAL & webdizájn

A logó és az arculat felhasználásával szép & jó, WordPress alapú weboldalt építek neked olyan prémium sablonok kidolgozásával, amelyek révén később akár te is önállóan kezelheted az oldalad.

Ne tévesszen meg a “sablon” – a kész weblap egy cseppet sem lesz sablonos, viszont rengeteg előnye van ennek a megoldásnak. 

Ha mégis teljesen egyedi oldalt szeretnél, a webdizájn elkészítését örömmel vállalom ha épp van szabad kapacitásom, a kódolás feladatát pedig átadom egy partneremnek.

A TIPIKUS branding MUNKAFOLYAMAT

ERRE SZÁMÍTHATSZ AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNK SORÁN

1. FÓKUSZ MEGHATÁROZÁSA

Mindenekelőtt megbeszéljük, hogy hol tartasz most és mit szeretnél elérni, min szeretnél változtatni, miben kérnéd a segítségem.
Megbeszéljük, hogy én mit javasolnék neked, és eldöntjük, hogy tudunk-e, akarunk-e együttműködni. 

2. STRATÉGIA KIDOLGOZÁSA

Felvázoljuk a szupertitkos stratégiádat, amelyet azután részletekbe menően ki is dolgozunk.
Ez egy hasznos sorvezető lesz számodra, hogy mindig tudd, mi legyen a következő lépés, és ne vessz el a részletekben.

3. A TERV MEGVALÓSÍTÁSA

Attól függően, hogy mire van szükséged…
+ támogathatlak a stratégia megvalósításában,
+ logót / komplett arculatot tervezhetek,
+ weboldalt készíthetek,
+ és ami a legfontosabb: a lehúzó érzelmeidet és limitáló hitrendszereidet kitörölhetjük és támogatókra cserélhetjük 

4. LAZULÁS ÉS ÖRÜLÉS

A fenti 3 után a 4. kedvenc részem (haha) a folyamatban, amikor megállunk egy kicsit, és örülünk annak, amit eddig elértünk és ami épp van.

Aztán persze megnézzük, hogy mi működik és mi az ami esetleg nem. Szükség esetén újratervezhetünk vagy finomhangolhatjuk a tervet. Természetesen ezen a ponton visszajelzést is kérek majd tőled, hogy én is le tudjam vonni a megfelelő tanulságokat a munkám eredményességével és hatékonyságával kapcsolatban.

Egy újabb konzultációra pedig bármikor szívesen visszavárlak, ha kérdéseid lennének, vagy közös ötletelésre lenne szükséged.
A tapasztalatok szerint a jó kapcsolat akkor is megmarad majd közöttünk, ha a szó szoros értelmében vett közös munkát be is fejezzük.

VISSZAJELZÉSEK 

EZT MONDJÁK, AKIK MÁR DOLGOZTAK VELEM

Kunit egy közös ismerős ajánlotta, látva egy referenciáját és a saját oldalát, egyből éreztem, hogy rá és a vele való munkára van szükségem, és kicsit tartottam is tőle, hogy esetleg ő nem így gondolja. Viszont azonnal egy hullámhosszra kerültünk, pontosan látta és prezentálta is, miben és hogyan tud segíteni, ami szintén meggyőző. Egyedi, alaposan kidolgozott munkamódszere, profizmusa és tökéletes kérdései értékes felismerésekhez segítenek.
A közös munka eredményeinek részletes esszenciáját is megkaptam tőle, ami által pontos tervet alkottunk az utamat illetően, s amit időről-időre elővehetek, rengeteg különleges megvalósítandó teendővel. Együttműködésünk folytatódik, mindig örömmel várom a konzultációnkat, és jó szívvel ajánlom bárkinek, hogy forduljon hozzá, ha fejlődni szeretne. A munkát a kliensnek kell beletenni, de az biztos, hogy Kuni kihozza az emberből, amiről addig fogalma nincs, hogy benne van. Hálás köszönet a találkozásért, Kuni, és a jobb világomhoz való segítő hozzájárulásodért.

Szolnoki Judith

alapító tulajdonos, www.judisgourmet.com

Kunigundára egy erőteljes marketinggel megáldott fitness oldalon találtam rá, ahol a diploma munkája került említésre, amit így elolvastam… és egyből tudtam, hogy a terveimhez őt szeretném tanácsadónak. Szerencsére ez kölcsönös gondolat volt már az ötletelés időszakában is. Annyi terv és egyben annyi kétely volt bennem az indulást illetően amin a marketinges kérdéseken felül mint egy “házimentor” átsegített, hogy azóta is csak a közös munka folytatását várom, mert sajnos ezt a lelkesedést, gondolkodást és őszinteséget nem találtam meg sehol máshol. Minden, ami a Rólam rovatban szerepel, tapasztalatom szerint szó szerint igaz. Csak ajánlani tudom.

Ivánka-Csontos Andrea

alapító, www.ciraada.com

Tetszett és tetszik, ahogyan felméred, mi is a feladat, valamint az, hogy a mögöttes motivációt, a hiányokat és azt is figyeled, hogy az adott személyiséghez, kifejezésmódhoz, az ember határaihoz mi illik. Ez megjelenik a kifejezésmódban, a stílusban és a struktúrában is, ami a célközönség minél pontosabb meghatározásából is fakad, valamint – mint előbb említettem – illeszkedik a ‘termék’ előadójához is. Ezt nem könnyű összeilleszteni, félelmeket kezelni, információhiányt, tudáshiányt pótolni. Jó arányban használod a “bízd rám” és a “találjuk ki” részek arányait. Úgy gondolom, fontos és hasznos lépéseket sikerült megtennem a segítségeddel és a lelkiismeretességed, a precizitásod, valamint a ráérző képességed sokat segített. Ez az ami a célt és a módszert a kliens igényeihez méri és illeszti.

Villányi Gergő

pszichológiai tanácsadó, www.digitalispszichologia.hu