SZOLGÁLOM A SZERETÉST, GYAKORLOM AZ ÉLÉST, ENGEDEM A VÁLTOZÁST ÉS A KAPCSOLÓDVA ÉRZÉST

Csurgai Zs. Kunigunda

Már a szakdolgozatom megírására készültem PR szakirányon, de az “én” és az “identitás” kérdéskörei, amik foglalkoztattak, inkább a pszichológia szakra illettek volna.
Ezen az úton indulva találtam meg és fedeztem fel végül a
personal brandinget (magyarul énmárkának vagy személyes márkának fordítják). Ebben a komplex témában megtaláltam mindazt, ami valaha érdekelt, és amiben az összes korábbi tudásomat és tapasztalatomat is hasznosíthattam.

Ám a munkám során azt láttam, hogy sokszor pont a lényeg sikkad el a külcsíny hangsúlyozása, a logók, a pitch-ek és a marketing tippek közepette.

Ebben az életünkben az egyik legfontosabb összetevője mindannak, amit csinálunk, az én(ség)ünk. Az érzéseink, az ezek nyomán születő gondolataink, a döntéseink és a tetteink. A mélyben meghúzódó szándékaink, vágyaink, félelmeink. Az, ahogy kommunikálunk verbális és nonverbális szinten. Az, ahogyan kapcsolódni tudunk az igazi önvalónkhoz és másokhoz, vagy ahogyan falat emelünk magunk és mások közé.

A személyiségünkkel dolgozunk minden megnyilvánulásunk során – ez az, amin átragyog az igazi önvalónk fénye. Folyamatosan fejlődhetünk, változhatunk, alakíthatjuk magunkat. De nem azért, hogy “jobbak”, hanem hogy önazonosak legyünk. Ha azonban az énötvözetünket pont a vállalkozásunkban nem akarjuk, nem tudjuk, vagy nem merjük megmutatni, valami mindig hiányozni fog ahhoz, hogy kiteljesedhessünk. Az énmárkánk az énötvözetünk tudatos kifejezése és megnyilvánulása. Nem önreklám, és nem manipuláció. Ha nem önazonosan dolgozunk, nem lehetünk hitelesek. Ha nem az értékrendünkkel és a képességeinkkel összhangban dolgozunk, nem lehetünk sikeresek, akármi legyen is a saját siker-definíciónk.

Arra biztatlak, hogy bátran vidd bele a vállalkozásodba a teremtő erődet a személyiségeden keresztül. Ez lesz ugyanis a legnagyobb versenyelőnyöd – hiszen belőled csak egy van. Így a vállalkozásod téged fog tükrözni, valóban megismételhetetlenné válik, és te legyőzhetetlenné válsz anélkül, hogy másokkal versengenél. Az egód hizlalása, kényszeredett szelfizések, nyomulás és megfelelési kényszer nélkül.

A Kunido az én utam. 
A szupererőm az érzékenységem, amellyel rátapintok a lényegre.
Hidat építek a spiritualitás és a materializmus közé, mivel mindkét terepen otthonosan mozgok. 
Jövőteremtéssel foglalkozom, és téged is ebben tudlak támogatni.


Zen és vipassana gyakorlóként, kvantum szemlélettel és energiagyógyászati módszerekkel is. 

A SZEMÉLYES CÉLOM

NONSTOP KUNIDO

Mindig tudtam, hogy izgalmas munkám lesz, de sokáig csak a helyemet keresgéltem és önmagamat szabotáltam – válogatott félelmekkel és különböző negatív hitrendszerekkel.

Aztán rájöttem, hogy ennek nem kell így lennie. Egyre tudatosabbá kezdtem válni, rengeteget tanultam és tapasztaltam, és ehhez sok-sok segítséget kértem és kaptam, amiért örökké hálás leszek.

Most itt vagyok, és minden rendben van.

Folytatva a megkezdetteket, úgy döntöttem, hogy életem hátralévő részét önazonosan, derűsen és bőségtudatban fogom eltölteni, miközben a munkámon keresztül másoknak is segítségére leszek a saját kiteljesedésük megtapasztalása érdekében. 

Ha úgy érzed, hogy tudunk kapcsolódni, keress bátran, bizalommal.