Válassza az Oldal lehetőséget

CSURGAI ZS. KUNIGUNDA

ZEN. PERSONAL BRANDING. THETAHEALING.

HOGY KEZDŐDÖTT? MI A LÉNYEG?

MI EZ AZ EGÉSZ?

Már a szakdolgozatomra készültem PR szakirányon, de az “én” és az “identitás” kérdéskörei, amik foglalkoztattak, inkább a pszichológia szakra illettek volna.
Ezen az úton indulva találtam meg és fedeztem fel végül a
personal brandinget (magyarul énmárka, vagy személyes márka). Azt láttam, hogy sokszor pont a lényeg sikkad el a téma kapcsán a külcsíny hangsúlyozása, a logók, a pitch-ek és a marketing tippek közepette.

Ebben az életünkben az egyik legfontosabb összetevője mindannak, amit csinálunk, az én(ség)ünk. Az érzéseink, az ezek nyomán születő gondolataink, a döntéseink és a tetteink. A mélyben meghúzódó szándékaink, vágyaink, félelmeink. Az, ahogy kommunikálunk verbális és nonverbális szinten. Az, ahogyan kapcsolódni tudunk az igazi önvalónkhoz és másokhoz, vagy ahogyan falat emelünk magunk és mások közé. 

A személyiségünkkel dolgozunk minden megnyilvánulásunk során – ez az, amin átragyog az igazi önvalónk fénye. Folyamatosan fejlődhetünk, változhatunk, alakíthatjuk magunkat, hogy olyanná váljunk, amilyenek lenni szeretnénk.  Ha azonban az énötvözetünket pont a vállalkozásunkban nem akarjuk, nem tudjuk, vagy nem merjük megmutatni, valami mindig hiányozni fog ahhoz, hogy kiteljesedhessünk. Az énmárkánk az énötvözetünk tudatos kifejezése és megnyilvánulása. Nem önreklám, és nem manipuláció. Ha nem önazonosan dolgozunk, nem lehetünk hitelesek. Ha nem az értékrendünkkel és a képességeinkkel összhangban dolgozunk, nem lehetünk sikeresek, akármi legyen is a saját siker-definíciónk.

A Kunido az én utam.

Personal brandinggel, logó- és arculattervezéssel, webdizájnnal és weboldal készítéssel foglalkozom.

Zen gyakorlóként, kvantum szemlélettel, és ha nyitott vagy rá, a ThetaHealing energiagyógyászati technikájának alkalmazásával.

A SZEMÉLYES CÉLOM

NONSTOP KUNIDO

Mindig tudtam, hogy izgalmas munkám lesz, de sokáig csak a helyemet keresgéltem, és saját magamat akadályoztam a kiteljesedésben – válogatott félelmekkel és különböző negatív hitrendszerekkel.

Aztán rájöttem, hogy ennek nem kell így lennie. Egyre tudatosabbá kezdtem válni, rengeteget tanultam, és sok-sok segítséget kértem és kaptam, amiért örökké hálás leszek.

Most itt vagyok, és minden rendben van. 

Folytatva a megkezdetteket, úgy döntöttem, hogy életem hátralévő részét önazonosan, derűsen és bőségben fogom eltölteni, miközben a munkámon keresztül másoknak is segítségére leszek a saját kiteljesedésük elérésében.

Ha úgy érzed, hogy tudunk kapcsolódni, keress bátran, bizalommal.